LML bouwservice & kunststof kozijnen

uit Brunssum

Stacks Image 403
KOMO keur en 10 jaar garantie
Het door LML Kunststof Kozijnen & Bouwservice geleverde glas is KOMO gekeurd en kent een fabrieksgarantie van 10 jaar.
Stacks Image 1622
De productie en montage van onze kunststof gevelelementen vindt plaats onder de strengste eisen van de kwaliteitsvoorschriften en adviezen van de Vereniging van Kunststof Gevelelementen (VKG).
Stacks Image 457
Rolluiken
LML Bouwservice & Kunststof Kozijnen is ook specialist in levering en plaatsing van rolluiken. Wij werken met name met het merk Veka dat wij plaatsen en/of repareren in allerlei maten en kleuren.
Stacks Image 1626
De levering van kunststof en aluminium gevelelementen vindt plaats onder toezicht van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen (SKG).
Stacks Image 1632
Als het gaat om kunststof kozijnen, deuren en/of rolluiken, dan maken wij altijd eerst een afspraak met u om alles te komen inmeten.Gaat het om bouwservice, dan maken we een afspraak om een prijsindicatie te kunnen maken.
De procedure is vervolgens dat LML bouwservice bij uw gebleken interesse een offerte zal maken met heldere prijsindicatie. Bij akkoord stuurt u de getekende offerte retour aan LML. Wij gaan dan de bestelling maken en zodra de materialen geleverd zijn, maken we een afspraak met u voor de plaatsing. Er kan van tevoren een schatting gemaakt worden van wat de levertijd zal worden.
  • Stacks Image 6861
  • Stacks Image 6570
  • Stacks Image 6573
  • Stacks Image 6863
  • Stacks Image 6866